Klik op het merk voor meer informatie

Klik op het merk voor meer informatie


Home  >  Vacatures

Van der Meulen B.V. is importeur en distributeur binnen de speelgoed-, outdoor- en vrijetijdsbranche met een breed, gevarieerd en eigentijds assortiment. Dit assortiment wordt zowel nationaal als internationaal geleverd aan onder meer speelgoedzaken, winkelketens, webshops en bedrijven in de recreatieve sector.

De producten worden geïmporteerd vanuit het Verre Oosten en landen binnen Europa. De speelgoedbranche is zeer dynamisch en ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. De kracht van ons team is dat steeds opnieuw met succes wordt ingespeeld op trends en rages.

Daarbij willen wij dat de kwaliteit van onze producten voldoet aan de wensen van onze afnemers en de Europese productveiligheidseisen en richtlijnen.

Op korte termijn willen wij ons team versterken met een

Kwaliteitsmanager m/v

Binnen de afdeling speelgoedveiligheid zijn we op zoek naar een proactieve en enthousiaste kwaliteitsmanager. In deze functie draag je zorg voor het vastleggen, verbeteren en implementeren van procedures, planningen en rapportages ten behoeve van het kwaliteitsmanagement systeem.

De werkzaamheden omvatten o.a. het aanvragen, controleren en beoordelen van testrapporten, certificering en technische productdossiers. Daarnaast het verwerken en opslaan van deze dossiers in datapools. Je stelt productie audits op en voert steekproefsgewijs kwaliteitscontroles uit en zorgt voor een sluitende administratie. Uitgangspunt hierbij is de Europese wet- en regelgeving op het gebied van speelgoed. Daarbij handel je vragen richting de leverancier af en verbeter je de leveranciersprestatie.

 

Wij zoeken hiervoor een medewerker op HBO werk- en denkniveau. Een uitstekende en aantoonbare beheersing van het Engels, zowel mondeling als schriftelijk, is een vereiste. Daarnaast moet je uitstekende kennis hebben van excel, csv en bij voorkeur ERP systemen.

 

Voor deze functie zoeken wij iemand die accuraat, analytisch en resultaatgericht is en bij voorkeur ervaring heeft op het gebied van productveiligheid of als proces/project manager. Je bent doortastend en denkt in oplossingen en kansen.

 

Het betreft een fulltime functie binnen een handelsonderneming die zich kenmerkt als informeel en succes gedreven.

 

Ben  je enthousiast geworden, solliciteer dan nu op de functie van kwaliteitsmanager!

 

Over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met René Bakker (algemeen directeur).

r.bakker@vandermeulen.com, 0515-435180

 

Stuur je CV met motivatie naar Reinder Hoomans (manager personeel & organisatie).

r.hoomans@vandermeulen.com, 0515-435622


NL EN GE FR

VAN DER MEULEN

Lorentzstraat 23, 8606 JP Sneek

T +31 (0)515 - 43 56 35
E info@vandermeulen.com

Bekijk hier ons assortiment en bestel!

Wachtwoord vergeten?

Nog geen account? Registreer nu >