Intex Filterpomp 220-240v

Code produit 0775413
Deze Intex zandfilterpomp 220-240 volt zorgt voor een nog fijnere reiniging dan de reguliere patroonfilters. De werking van een zandfilter kan vergeleken wordenmet de natuurlijke filtering van grondwater in de duinen. Bij een zandfilterpompwordt het water krachtig door het zand in de filter gepompt.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
Deze Intex zandfilterpomp 220-240 volt zorgt voor een nog fijnere reiniging dan de reguliere patroonfilters. De werking van een zandfilter kan vergeleken wordenmet de natuurlijke filtering van grondwater in de duinen. Bij een zandfilterpompwordt het water krachtig door het zand in de filter gepompt. Hierdoor worden alle onzuiverheden die een gtotere omvang hebben dan de zandkorrel tegengehouden. Het vuil, zoals algen, zand en ongedierte blijft achter in het zandfilter. De filtering vindt plaats in de filtertank van de pomp. Deze tank biedt plaats voor 12 kg zand, en heeft een doorsnede van 25,4 cm. Het zand dientéénmaal per 3 jaar vervangen te worden. Het filter heeft een timerfunctie, waarmee de tijd kan ingesteld worden wanneer het bad gefilterd moet worden, maarkan handmatig bediend worden. Het filter kan 4000 liter water per uur filteren. Wordt geleverd met duidelijke handleiding en verpakt in doos.
Spécifications
Catégorie de produit Accessoires
Code EAN 6941057404264
Marque Intex
Avertissement de sécurité ATTENTION! Ne convient pas aux enfants de moins de 36 mois. ATTENTION! À n'utiliser qu'en eau où l'enfant a pied et sous la surveillance d'un adulte.
    Chargement en cours
    Chargement en cours