Intex Prism Frame Bad 305x76

Code produit 0775206
De Intex Prism Frame Pool is het beste gecombineerd van de metal frame zwembadenen ultra frame zwembaden van Intex. Het zwembad maakt gebruik van de sterkste buizenconstructie, namelijk die van de Intex ultra frame pool. De liner is vergelijkbaar met de liner van de metal frame pool en zeer stevig
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description
De Intex Prism Frame Pool is het beste gecombineerd van de metal frame zwembadenen ultra frame zwembaden van Intex. Het zwembad maakt gebruik van de sterkste buizenconstructie, namelijk die van de Intex ultra frame pool. De liner is vergelijkbaar met de liner van de metal frame pool en zeer stevig dankzij de sterke 3 laags Super Though technologie. De 2 buitenste lagen zijn gemaakt van flexibel PVC, terwijl de middelste laag gemaakt is van versterkt polyester. Hierdoor is het zwembad zeer schokbestendig en bent u gegarandeerd van jarenlangzwemplezier. Deze zwembaden worden verder geleverd met een handige instructie dvd in meerdere talen. Dit bad heeft een afmeting van 305 x 76 cm, heeft een water capaciteit van 4.485 liter bij 90% vulling. Wordt geleverd met 12V pomp. In 30 minuten gereed voor het vullen met water.
Spécifications
Catégorie de produit Pools
Code EAN 6941057405315
Marque Intex
Avertissement de sécurité ATTENTION! Ne convient pas aux enfants de moins de 36 mois. ATTENTION! À n'utiliser qu'en eau où l'enfant a pied et sous la surveillance d'un adulte.
    Chargement en cours
    Chargement en cours