Speelgoed groothandel - van der Meulen


Over ons


Van der Meulen is jouw gespecialiseerde partner in speelgoed:
  • Totaalleverancier in speelgoed- en zomer/recreatie artikelen
  • Sterke distributie en logistiek met eigen distributiecentrum in Sneek
  • Ook gespecialiseerd in custom-made artikelen voor diverse markten
  • Afzetgebied in Nederland, België, Duitsland en 20 andere landen
  • Marketing driven organisatie
  • Eigen serviceafdeling voor b-to-b en b-to-c
  • Veel eigen brands met herkenbaar gezicht in de markt
  • Ruim aanbod in licentie- en character artikelen
  • Breed assortiment

Bedrijfsprofiel


Core business
Van der Meulen BV ontwikkelt, produceert en importeert al ruim 145 jaar speelgoed in alle soorten en maten, dat zijn weg vindt naar speelgoedwinkels, e-tail, grootwinkelbedrijven, de recreatiesector, kerstpakettengroothandels, supermarkt- en drogisterijketens en de tuin- en doe-het-zelfsector.

Assortiment
Van der Meulen voert een breed assortiment van circa 6.000 artikelen met continue vernieuwing en innovatie. Het pakket bestaat uit vele licentie- en character artikelen en diverse eigen merken.

Onder de merknaam Rubo-Toys worden pre-school producten ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd. Rubo-Toys is bekend van licentie-artikelen van nijntje en Woezel en Pip. Ook worden er private-label artikelen ontwikkeld, in opdracht van onze klant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een limited edition Bluey Retro Roller voor KLM.
Van der Meulen hoofdkantoor
Van der Meulen kantoor
Van der Meulen Sneek
Team
Een team van 70 medewerkers zorgt ervoor dat het assortiment samengaat met goede service en aftersales. Wij doen dit door snel in te spelen op de wensen van onze klanten en het geven van goede ondersteuning. Van der Meulen staat bekend om een snelle en correcte levering van goederen en uitstekende aftersales en service.

Showroom


Onze showrooms zijn ons visitekaartje: hier is steeds ons actuele assortiment te zien. In het voorjaar en najaar wordt de showroom dan ook volledig omgebouwd. Het loont dus om regelmatig een bezoek aan ons te brengen! U kunt hiervoor een afspraak maken met uw vertegenwoordiger of onze verkoop binnendienst.

Hoofdkantoor Sneek

Lorentzstraat 23
8606 JP Sneek

Voor route: klik hier
Image title

Kantoor Middelburg

Fagotweg 1
4337 RC Middelburg

Voor route: klik hier
Image title
Loading
Loading